پاسخ: مشاوره برای خرید گرافیک-گرافیک On board-گرافیک ارزان و عالی
نقل قول:
آقا من قرار شد پولامو جمع کنم تابستون کارتی که شما پیشنهاد کردینو بخرم-به نظرتون قضیه ی دایرکت ایکس 12 تا اونموقع معلوم میشه؟؟
راستی اون کارت گرافیک AMD که بدرد نمیخوردو در آواردم...الآن سیستمم داره با کارت گرافیک on board کار میکنه فوق العادست باورتون نمیشه...
مدل مادربرد:Gigabyte Ultra DurableH81M S2PV
پردازنده:intel core i3
مدل گرافیک روی مادربرد:Intel (R) HD Graphic 4400
من به همه ی گیمر هایی که بودجه ی کافی برای کارت گرافیک خوب ندارن این مدل رو پیشنهاد میکنم....تازه اگر CPU Cori5 یا بالاتر بندازید رو مادربرد به جرات میتونم بگم بازی هایی مثل Call of Ghost رو عالی عالی عالی اجراش کنید...من الآن با Cor i3 تونستمDriver Sanfrancisco را با حداکثر Quality بازی کنم فوق العادست...
اسم مادربرد: Gigabyte Ultra Durable H81M S2PV
آقای AMD>INTEL و آقا نیما نظر شما چیه؟
عملکرد قسمت گرافیکی پردازنده اینتل پیشرفت کرده ولی تو بازیهای جدید هنوز خیلی راه مونده تا به قدرت پردازنده گرافیکی nvidia و amd برسند .
پاسخ: مشاوره برای خرید گرافیک-گرافیک On board-گرافیک ارزان و عالی
نقل قول:
آقا من قرار شد پولامو جمع کنم تابستون کارتی که شما پیشنهاد کردینو بخرم-به نظرتون قضیه ی دایرکت ایکس 12 تا اونموقع معلوم میشه؟؟
راستی اون کارت گرافیک AMD که بدرد نمیخوردو در آواردم...الآن سیستمم داره با کارت گرافیک on board کار میکنه فوق العادست باورتون نمیشه...
مدل مادربرد:Gigabyte Ultra DurableH81M S2PV
پردازنده:intel core i3
مدل گرافیک روی مادربرد:Intel (R) HD Graphic 4400
من به همه ی گیمر هایی که بودجه ی کافی برای کارت گرافیک خوب ندارن این مدل رو پیشنهاد میکنم....تازه اگر CPU Cori5 یا بالاتر بندازید رو مادربرد به جرات میتونم بگم بازی هایی مثل Call of Ghost رو عالی عالی عالی اجراش کنید...من الآن با Cor i3 تونستمDriver Sanfrancisco را با حداکثر Quality بازی کنم فوق العادست...
اسم مادربرد: Gigabyte Ultra Durable H81M S2PV
آقای AMD>INTEL و آقا نیما نظر شما چیه؟
به امید خدا تا تابستون ببینیم چه محصولاتی به بازار میان :give_rose:
گرافیک کارت های اینتل به دور از هیاهو قدرتشون بسیار بالا رفته و چیزی نمونده تا گرافیک کارتهای مجتمع amd را در هم کوبیده و به سراغ کارتهای mid range بره
قدرت 4400 شما بیشتر از 2 برابر گرافیک کارت 5450 است و طبیعی است بازیها را خیلی روانتر اجرا کند
البته از این گرافیک نمیشه انتظار معجزه داشت ولی برای بازی در رزولیشنهای پائین خوبه